De plankjes van Stadshout zijn het perfecte item wanneer je van Antwerpen komt, maar ook wanneer je van buiten Antwerpen afkomstig bent is dit een origineel object.

Wat is Stadshout?

Stadshout is een initiatief waarbij de organisatie de bomen in een stad, die jammer genoeg gekapt moeten worden, een tweede leven willen geven. Dit doen ze door er meubels en andere gebruiksvoorwerpen van te maken. In dit geval plankjes die gebruikt kunnen worden als presentatieplank om hapjes op te presenteren of bijvoorbeeld ook ideaal om een kaasplank op te maken.De productie en het doel van Stadshout

De productie van Stadshout gebeurt lokaal en kwalitatief mogelijk, zodat we nog generaties lang van dat prachtige hout kunnen genieten.

Het doel van deze objecten is om design en duurzaamheid op een logische manier met elkaar te verbinden, voor ieders budget.

De plankjes van Stadshout worden verkocht in Curated by Edo

In Curated by Edo kan je de plankjes van Stadshout terugvinden die gemaakt zijn uit de platanen die jammer genoeg gekapt moesten worden op de Italiëlei in Antwerpen. Elk plankje heeft naast het logo een gegraveerd nummer. Dat nummer is het huisnummer van waar de boom gestaan heeft.

Elk plankje is uniek en we hebben verschillende groottes beschikbaar. Kom zelf je favoriete plank kiezen in Curated by Edo. De prijzen van de plankjes variëren tussen de 15 euro en de 80 euro. Op de achterkant van elk plankje vind je in het klein de prijs.

Ben jij van Antwerpen, hou je van eten, of ben je opzoek naar een origineel en uniek hebbeding dat ook duurzaam is? Dan is een plankje van Stadshout zeker iets voor jou!