Wat jij nodig hebt om comfort en gezelligheid te voelen tijdens de herfst.

The September Collection '22

Elke maand selecteren we voor jou de leukste items in een collectie.

Voor de maand september én voor de opening van ons nieuw pand, laten we graag onze favoriete producten zien. Onze all-time favorites waar we nooit genoeg van zullen krijgen.

Hoe wij het gezellig maken.

Na een dagje in de winkel staan genieten wij allebei graag van een goed boek met een lekker glas wijn.


Dat combineren we dan met heerlijke fairtrade chocolade met een speciaal smaakje én we geven de kamer de zalige geur van onze Beaujolais Galore kaars. Relaxen verzekerd!

    

Onze favoriete drankjes 🥂

Alles kan wel een vleugje gember gebruiken

Ben jij ook een hevige gemberliefhebber?

Dan is onze Gili perfect voor jou. Je gebruikt deze gemberdrank in home made ice tea's, om smaak te geven aan je water of in lekkere gerechtjes.

Niet enkel lekker, maar ook gezond!

- Audrey's favorite 💙

Meer genieten met minder schuldgevoel

Het favoriete drankje van Saskia is deze Chini Chai. Het bevat meer kruiden en minder suiker, waardoor jij nog meer van deze heerlijke drank kan genieten.

Chai Latte is een traditionele Indische drank van zwarte thee, een mix van koele specerijen, een scheutje suiker & een scheutje melk*!

*Je kan ook kiezen voor plantaardige melk.

- Saskia's favorite 💛

 Het ideale winter-recepten-boek.

Wist jij dat je jouw voeding perfect kan afstemmen op de seizoenen?

Voor mij (Audrey) ging er een wereld open toen ik de Ayurvedische levensstijl ontdekte. Ik weet er nog niet genoeg van en het is iets heel complex, maar de boeken van 'Holy Happy Belly' laten je op een hele toegankelijke manier kennismaken met de Ayurvedische aanpak.

Er staan tal van recepten in voor de komende herfst en winter, maar ook heel veel tips en weetjes over waarom welke voedig op dat moment goed voor ons is.

Een échte aanrader dus! 

Gekust door Wilde Rozen

Tijdens de wintermaanden is dit één van Saskia's favoriete verzorgingsproducten.

Het is een natuurlijk gezichtsserum dat niet enkel de elasticiteit van de huid verbetert, maar ook helpt om fijne lijntjes te verminderen, roodheid te kalmeren en de teint te verbeteren.

Dat is wat we (zeker tijdens de wintermaanden) nodig hebben, toch?

Lazy Skincare

Ken je dat gevoel, dat je 101 flesjes moet bovenhalven om jouw skincare tot een goed einde te brengen? En dat élke dag twee keer per dag.

Ik (Audrey) moet eerlijk toegeven dat ik dat niet elke dag volhoud.

Daarom ben ik zo'n fan van de kognac-sponsjes ze reinigen, exfoliëren en voeden tegelijkertijd.

Met dit sponsje stimuleer je ook nog eens de doorbloeding, waardoor je dagelijks opnieuw straalt.

Het extra leuke aan dit productje is dat je het sponsje kan gebruiken in combinatie met een facewash, maar dat is niet noodzakelijk.

Nuud Deodorant

Deze 100% natuurlijke deodorant heeft een sterke ontgeurende werking en geeft geen geur van zichzelf, ideaal dus om te combineren met je favoriete parfum!

Het actieve ontgeurende ingrediënt is microzilver.

De actieve olieën in deze deodorant houden de deodorant extra lang op zijn plaats, waardoor je hem gemiddeld maar om de twee dagen moet aanbrengen, maar vele mensen kunnen dit zelfs keer per week doen en Saskia zit zelfs al op 10 dagen (!)

Douchen met Gember

Ik (Audrey) ben een gigantische gemberfan. Als ik kon stak ik elk gerecht en elk verzorgingsproduct vol met dit pittige kruid.

Met deze showerbar kan ik ook mijn badkamer en douchebeurt volledig onderdompelen in gembergeur. Wanneer je de showerbar gewoon in je badkamer legt, ruik je een subtiele gembergeur. ZA-LIG!

De bolletjes van de zeepjes geven een extra dimensie aan jouw douchebeurt, want dat voel écht aan alsof je een massage krijgt.

#kleinegelukjes 🍀

Tanden poetsen met Houtskool

Audrey's grootste favoriet. De 'zwarte tandpasta'. Het lijkt een beetje op schoensmeer, en des te leuker is het om deze uit te proberen. In tegenstelling tot sommige andere natuurlijke tandpasta's heeft deze zwarte versie een hele frisse smaak.

Dankzij de actieve houtskool, worden je tanden effectief witter.

Ontdek onze volledige September 2022 Selectie HIER

September 16, 2022 — Audrey Govaerts