Welke 3 Voordelen hebben de Plankjes van Stadshout?

De plankjes van Stadshout zijn het perfecte item wanneer je van Antwerpen komt, maar ook wanneer je van buiten Antwerpen afkomstig bent is dit een origineel object.

Op de foto hierboven wordt de plank als snijplank weergegeven,
maar wij raden aan om deze eerder als presentatieplank te gebruiken.

1. 'Stads-hout' dat gekapt MOET worden, krijgt een nieuw leven.

Stadshout is een initiatief waarbij de organisatie de bomen in een stad, die jammer genoeg gekapt moeten worden, een tweede leven willen geven. Dit doen ze door er meubels en andere gebruiksvoorwerpen van te maken. In dit geval plankjes die gebruikt kunnen worden als presentatieplank om hapjes op te presenteren of bijvoorbeeld ook ideaal om een kaasplank op te maken.

2. Welke duurzame visie heeft Stadshout?

De productie van Stadshout gebeurt lokaal en zo kwalitatief mogelijk, zodat we nog generaties lang van dat prachtige hout kunnen genieten.

Het doel van deze objecten is om design en duurzaamheid op een logische manier met elkaar te verbinden, voor ieders budget.

3. Een uniek en persoonlijk geschenk met een verhaal.

In Curated by Edo kan je de plankjes van Stadshout terugvinden die gemaakt zijn uit de platanen die jammer genoeg gekapt moesten worden op de Italiëlei in Antwerpen. Elk plankje heeft naast het logo een gegraveerd nummer. Dat nummer is het huisnummer van waar de boom gestaan heeft. Je weet dus écht letterlijk van waar je product komt.

Elk plankje is uniek en we hebben verschillende groottes beschikbaar.  De prijzen van de plankjes variëren tussen de 15 euro en de 80 euro.

Ben jij van Antwerpen, hou je van eten, of ben je opzoek naar een origineel en uniek hebbeding dat ook duurzaam is? Dan is een plankje van Stadshout zeker iets voor jou!

Klik hier en ontdek het volledige aanbod online.

April 01, 2021 — Audrey Govaerts