Een Babymerk met een Romantisch en Persoonlijk Verhaal

Misschien heb je het al opgemerkt, maar we hebben al heel vaak in onze duurzame concept store Curated by Edo gerammeld met de rammelwolkjes van Lil’Papoe en de muziekjes afgespeeld van de prachtige, organische muziekwolkjes.

Lil’Papoe is een babymerk dat je echt moet leren kennen. Cuteness gegarandeerd. Indien je nog geen kids hebt raden we je aan er toch snel aan te beginnen.

Hoe zit het nu met dat persoonlijke verhaal?

Wel, Helena de ontwerpster, werd mama van Lionel. Deze cutie wilde ze natuurlijk voorzien van mooie en persoonlijke babyspulletje. Daarom naaide ze in 2015 een wolkje voor Lionel. Dat eerste wolkje werd het begin van een mooi en duurzaam verhaal. Vrienden vroegen om ook voor hun kindjes een wolkje te naaien en zo is de bal aan het rollen gegaan.

Helena had een opleiding mode en styling achter de rug en dus de perfecte basis om 4 jaar later een organisch babymerk op de markt te brengen. De naam Lil’Papoe is geïnspireerd op Papoea-Nieuw-Guinea vermits Helena’s zoontje zijn afkomst hier voor 50% ligt.

Wat is er zo duurzaam aan de wolkjes en andere items van Lil’Papoe?

Elk item is organisch en bestaat dus uit natuurlijke materialen zoals katoen en hout. De items hebben talloze kwaliteitscontroles ondergaan én ze zijn geslaagd! Als mama wil je toch altijd dat je kindje veilig kan spelen en ontdekken. Dat is zeker het geval bij de schattige speeltjes van Lil’Papoe.

Waarom is Lil’Papoe nu zo anders dan een ander babymerk?

Zoals we reeds aanhaalden is het een lokaal merk, duurzaam en zit er een verhaal achter.

Daarnaast is het ook gewoon letterlijk en figuurlijk met heel veel liefde gemaakt. Bram, Helena’s vriend is muzikant en heeft voor de muziekwolkjes een eigen muziekje gecomponeerd. Een muziekwolk waarvan de vrouw de wolkjes heeft ontworpen en de man de muziek heeft gecomponeerd… romantischer kan niet, toch? De muziekjes zijn zacht, aangenaam (en stiekem spelen we ze af en toe in de winkel af als we een beetje nood hebben aan rust). Dit is eens iets anders dan altijd Chopin of Mozart.

Welke producten biedt Lil’Papoe aan?

Waar we zoals je merkt niet genoeg over kunnen vertellen zijn de muziekwolkjes met eigen gecomponeerde melodietjes die talloze kwaliteitscontroles hebben ondergaan. De wolkjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, want zeg nu zelf, we willen toch wel graag dat de babyitems een beetje matchen met ons interieur.

Om in de sfeer van de wolkjes te blijven: Ook rammelwolkjes en piepwolkjes vind je terug in het assortiment bij ons in Curated by Edo. Deze wolkjes zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren en het is eigenlijk heel eenvoudig. Wanneer je kleine ukkepuk beweegt met het wolkje, rammelt of piept het. Geloof ons, deze schattigheid is moeilijk te weerstaan!

Ook de mooie en zachte slabbetjes en wiegdekens kan je terugvinden in onze duurzame concept store. Zoek naar het kleurtje jij het mooist vindt.

Alsof dat nog niet genoeg is hebben we ook nog de knisperdoekjes in de vorm van een regenboog. Deze regenboog zit zo makkelijk in een mini-handje en is perfect om de aandacht van je zoontje of je dochtertje even vast te houden en ze zelf de geluidjes kunnen ontdekken.

Intussen is hun assortiment nog verder uitgebreid, dus kom zeker eens langs om het volledige aanbod te ontdekken!

Wij zijn alvast helemaal fan zoals je wel leest.

Ontdek zeker dit merk online of in Curated by Edo. We geven je heel graag in real life nog eens heel het verhaal mee.

Klik hier om naar de collectie van Lil'Papoe te gaan.

March 12, 2021 — Audrey Govaerts