3 van onze Mannenmerken uitgelicht

Bij Curated by Edo kan je niet enkel terecht voor dames- en kidskledij, maar ook voor herenkleding en andere items voor mannen. Dit gaande van kledij tot verzorgingsproducten, interieuritems en drankjes die mannen wel kunnen smaken. Ook in onze stationary-afdeling wordt er vaak goed gesnuisterd door onze mannelijke klant.

1. Een t-shirt, hemd, trui of polo van WOLK

Naast t-shirts vind je bij ons hemden en truien van Wolk, volledig uit merinowol. Deze natuurlijke vezel zorgt niet enkel voor een aangenaam draagcomfort, maar heeft ook op duurzaamheidheidsvlak wel wat te bieden.

Klik hier om een overzicht te krijgen van de voordelen van merinowol.

Sinds kort zijn daar ook prachtige polo's bijgekomen, uit merinowol. Het onderzoek naar hoe deze polo's kwalitatief en duurzaam te maken, heeft 2 jaar geduurd, maar het resultaat mag er zeker zijn!

ONTDEK DE POLO

2. Een presentatieplankje van Stadshout.

Soms worden deze plankjes ook nog wel eens 't hout van 't stad genoemd. Deze plankjes zijn afkomstig van de platanen van de Italiëlei die jammer genoeg gekapt werden. Er zijn zitten verschillende maten in ons assortiment, zelfs hele kleine plankjes. Ideaal om je hapjes op te presenteren of te gebruiken als kaasplank. Elke plank is uniek. Wil jij graag een mooie Antwerpse aanvulling op je interieur? Dan kan je het plankje ook perfect als interieurstuk gebruiken!

ONTDEK DE PLANKJES VAN STADSHOUT

3. Verrassende gebreide ontwerpen van Janne Landuyt voor mannen die voor iets meer dan basic kiezen.

Janne Landuyt is een breilabel dat ontworpen en gebreid wordt in Beringen, Limburg. Hun intentie als label is breigoed maken dat gekoesterd kan worden

Ze ontwerpen op hun eigen manier. Los van de gekende stramienen, deadlines en termijnen in de modewereld. Elk breisel is een reflectie van hun eigen visie en beeldtaal die de drager kan combineren met de eigen persoonlijkheid en zo een nieuw 'mode-beeld' kan creëren voor zichzelf.

Elk stuk ontstaat uit het experimenteren met de klassieke breitechnieken. Doorheen de collecties wordt het lichaam gezien als een canvas voor de geometrische vlakken die typerend zijn voor het label.

 

ONTDEK DE VOLLEDIGE COLLECTIE VAN JANNE LANDUYT

Kom zeker eens tot onze winkel van woensdag tot en met zaterdag en op koopzondagen van 11u - 18u om het volledige mannen-assortiment te ontdekken.

August 05, 2021 — Audrey Govaerts