6 Manieren om de Shrub van El Gusto Loco te gebruiken.

Momenteel hebben we drie smaken in ons El Gusto Loco Shrub aanbod. Namelijk: Ginger Lemon, Warm’n Spicy Apple en Minty Raspberry. De ingrediënten die hier meestal in voorkomen zijn: appelazijn, fruit, suiker en soms kruiden en specerijen. De ingrediënten zijn allemaal 100% biologisch.

Hoe kan ik de Shrubs van El Gusto Loco nu gebruiken?

1. Drink de Shrub puur.

Je kan ervoor kiezen om ‘een shotje’ te doen. Dit zal zeer verfrissend werken, maar we geven je wel mee dat je dan een échte die-hard bent. De Shrubs zijn heel smaakvol, dus je krijgt even een verfrissende smaakexplosie in je mond.

2. Maak een koude drank met de Shrub.

Vul je glas met 1 deel Shrub en 9 delen water. Dit kan plat water zijn of bruiswater. Indien je dat wenst kan je zeker nog een paar besjes, schijfje limoen of een muntblaadje toevoegen voor een mooie aantrekkelijke uitstraling. Door Shrub toe te voegen aan je water, zal je merken dat je sneller aan je dagelijkse hoeveelheid water komt, omdat je water een lekkere smaak krijgt en je hier dus echt van kan genieten.

3. Maak een warme drank met de Shrub van El Gusto Loco.

Wil je graag een warme drank, maar liever geen zakje thee en ook theïne vermijden. Dan zijn de Shrubs van El Gusto Loco ideaal voor jou. Kies opnieuw voor 1 deel Shrub en 9 delen warm water. Kies er misschien voor om geen honing of suiker toe te voegen om de calorieën zo laag mogelijk te houden.

4. Maak een mocktail met de Shrub.

Toch graag een alcoholvrij drankje, maar mag het wat meer zijn dan gewoon water met Shrub? Kies er dan voor om een mocktail uit te proberen. Misschien is een frambozenmocktail wel iets voor jou? Om te beginnen zorg je dat je crushed ijs in je glas hebt en dan meng je 1,5 deel Minty Raspberry met 8,5 deel tonic en voeg je limoensap toe naar eigen smaak. Werk af met aardbeitjes, munt en limoenschijfjes. Enjoy!

5. Give me some alcohol!

Natuurlijk kan je ook gaan experimenteren met de Shurbs in cocktails. Zoek enkele van je favoriete cocktails op en bedenk welke ’Shrub-smaak’ jij graag aan jouw cocktail zou willen toevoegen. Je kan oneindig nieuwe dingen gaan uitproberen.

6. Shrub in een receptje.

Wanneer je een gerecht hebt, maar dat toch iets van smaak mist, kan je misschien eens een scheutje Shrub toevoegen. Afhankelijk van voor welke smaak je gaat, zijn de Shrubs perfect om te gebruiken in een wok, marinades, saladedressings, ijscrèmes enzovoort. Experimenteer er maar op los!

Welke Shrub-smaak is jouw favoriet?

Je kan de drie smaken hier vinden op onze webshop.

April 15, 2021 — Audrey Govaerts